Edifier WH950NB Bluetooth Hörlurar med Mikrofon – Beige – Brusreducering och Lång Batteritid

  • 1,966.65 DKK
  • 1,769.33 DKK

Njut av exceptionellt ljud och komfort med Edifier WH950NB, ett par stilrena och kraftfulla Bluetooth-hörlurar med inbyggd mikrofon, perfekt för både musikälska

Ja lager.
Lagersaldo: 4
Varenummer: S7830201
Del

Njut av exceptionellt ljud och komfort med Edifier WH950NB, ett par stilrena och kraftfulla Bluetooth-hörlurar med inbyggd mikrofon, perfekt för både musikälskare och de som behöver professionellt ljud för samtal och arbete. Med en elegant beige design, kombinerar dessa hörlurar ett lyxigt utseende med avancerad ljudteknologi.

Edifier WH950NB erbjuder aktiv brusreducering (ANC), vilket gör att du kan stänga ute omgivningsljud och fördjupa dig helt i din musik eller samtal. Den inbyggda mikrofonen med hög ljudkvalitet säkerställer tydliga samtal, oavsett om du är hemma, på kontoret eller på språng.

Dessa hörlurar är inte bara stiliga, de är även utformade för långvarig komfort med mjuka öronkuddar och en justerbar huvudbygel. Med Bluetooth-anslutning får du trådlös frihet och enkel parkoppling till dina enheter. Den imponerande batteritiden ger dig upp till 35 timmars lyssningstid på en enda laddning, vilket gör dem till en pålitlig följeslagare under hela dagen.

Nyckelfunktioner:

  • Aktiv brusreducering (ANC) för en ostörd lyssnarupplevelse
  • Inbyggd mikrofon för kristallklara samtal
  • Bluetooth-anslutning för trådlös frihet och enkel parkoppling
  • Elegant beige design med bekväm och justerbar passform
  • Upp till 35 timmars batteritid för långvarig lyssning utan avbrott

Edifier WH950NB Bluetooth Hörlurar med Mikrofon – det perfekta valet för dig som söker en kombination av förstklassigt ljud, långvarig komfort och stil i en elegant och pålitlig design.